Podczas zajęć kulinarnych wychowankowie MOS w Radomiu, robili sałatkę jesienną na wzmocnienie organizmu (twaróg, rzodkiewka, szczypior, natka pietruszki, śmietana, przyprawy). Celem ogólnym była edukacja młodzieży w zakresie prawidłowego odżywiania, nabywanie wiedzy i umiejętności dbania o własne zdrowie. Praktyczne zastosowanie zdobytej wiedzy w zakresie odżywiania – kształcenie umiejętności samodzielnego wykonywania prostych, zdrowych posiłków.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
2024-03-09
Wystawa "Przyjaciele Ziemi"
2024-03-08
Dzień Kobiet 2024
2024-03-06
W Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 2 w Radomiu
2024-02-28
Warsztaty „Wołanie do Yeti. Szymborska bez tajemnic.”
2024-02-24
Udział w akcji "Walentynki w schronisku"
2024-02-23
Spotkanie autorskie z Grzegorzem Gzikiem, autorem książki "Dzieci ulicy "
2024-02-19
Zajęcia historyczno-wychowawczych "Radom z historią w tle"
2024-02-14
Walentynki
2024-02-13
Wystawa interaktywna Mózg 2024 ,,Jak tu... Być?"
2024-02-12