Po raz kolejny nasi młodzi mieszkańcy internatu mogli wziąć udział w warsztatach kulinarnych na potrzeby innowacji „Nie świeć chemią”. Nasi podopieczni pod okiem pań: Ilony Domańskiej, Karoliny Kalugi oraz Magdaleny Kosterny mogli stworzyć coś kolorowego, pożywnego, a przede wszystkim zdrowego . Tym razem pod nóż poszły kolorowe warzywa, szyneczka i węglowodany – makaron. Powstała pyszna sałatka, która zachwyciła każdego mieszkańca naszego internatu – jak szybko powstała, tak szybko zniknęła w brzuchach naszej młodzieży .
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
2024-03-09
Wystawa "Przyjaciele Ziemi"
2024-03-08
Dzień Kobiet 2024
2024-03-06
W Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 2 w Radomiu
2024-02-28
Warsztaty „Wołanie do Yeti. Szymborska bez tajemnic.”
2024-02-24
Udział w akcji "Walentynki w schronisku"
2024-02-23
Spotkanie autorskie z Grzegorzem Gzikiem, autorem książki "Dzieci ulicy "
2024-02-19
Zajęcia historyczno-wychowawczych "Radom z historią w tle"
2024-02-14
Walentynki
2024-02-13
Wystawa interaktywna Mózg 2024 ,,Jak tu... Być?"
2024-02-12