18 maja został uznany za Światowy Dzień Pieczenia. Przy okazji takich świąt każdy może zdobyć nowe umiejętności w kuchni. Światowy Dzień Pieczenia ma na celu zachęcenie ludzi do własnoręcznych wypieków, tworzenia potraw, które nie dość, że mają wyjątkowy smak, to jeszcze pozwalają zabłysnąć przed znajomymi. Wychowankowie pod opieką pani E. Darocha i pana Jacka Mularczyka przygotowywali przepyszne naleśniki.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
2024-03-09
Wystawa "Przyjaciele Ziemi"
2024-03-08
Dzień Kobiet 2024
2024-03-06
W Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 2 w Radomiu
2024-02-28
Warsztaty „Wołanie do Yeti. Szymborska bez tajemnic.”
2024-02-24
Udział w akcji "Walentynki w schronisku"
2024-02-23
Spotkanie autorskie z Grzegorzem Gzikiem, autorem książki "Dzieci ulicy "
2024-02-19
Zajęcia historyczno-wychowawczych "Radom z historią w tle"
2024-02-14
Walentynki
2024-02-13
Wystawa interaktywna Mózg 2024 ,,Jak tu... Być?"
2024-02-12