W dniu 08.12.2021 wychowawca Krystian Dreas wraz z chętnymi wychowankami zorganizował zajęcia kulinarne. Z racji, iż posiadaliśmy bardzo wiele jabłek a postanowiliśmy zrobić z nich sok. Dzięki temu ukazano wychowankom, że warto wykorzystywać 100% owoców czy innych produktów spożywczych, ponieważ z materiałów odpadowych jabłek pozostałych po wyciśnięciu soku powstały pyszne racuchy, którymi wszyscy się zajadali.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
2024-02-14
Walentynki
2024-02-13
Wystawa interaktywna Mózg 2024 ,,Jak tu... Być?"
2024-02-12
Zajęcia w ramach innowacji „Dbamy o nasze zdrowie – właściwe nawyki prozdrowotne"
2024-02-09
Konkurs śpiewania Kolęd i Pastorałek
2024-02-08
Tłusty Czwartek
20223-12-20
Warsztay tworzenia ozdób choinkowych
2023-12-19
„Misja Piernik”
2023-12-18
Jasełka ”W drodze do Betlejem”
2023-12-17
Konkurs na najładniej ozdobioną choinkę
2023-12-16